Occasion Hoofddorp

Raadhuisplein 7, 2101 HA Heemstede

Garage Turenhout is de occasiondealer nabij Hoofddorp en omgeving, bekijk vandaag nog onze uitgebreide showroom. Kom voor een betrouwbare occasion in de regio Hoofddorp naar Garage Turenhout in Heemstede.

 

Voor occasions in de regio Hoofddorp komt u naar Garage Turenhout

Wilt u een andere auto maar wilt u er niet teveel aan kwijt zijn? Bent u bovendien op zoek naar een auto in perfecte staat? Kom eens kijken in de showroom van Garage Turenhout, wij zijn de occasion specialist van Hoofddorp en omstreken. Van een nieuw model tot een wat ouder model, elke occasion heeft bij Garage Turenhout in de buurt van Hoofddorp 6 maanden BOVAG garantie, APK keuring en beschikt over een betrouwbare kilometerstand.

Naast het verkopen van auto’s beschikken wij over 30 jaar ervaring in het reparen van al uw automankementen, van autoschade tot keuringen voor ons is niets te gek. Zoekt u een betrouwbare occasion in de regio Hoofddorp? Kom dan naar Garage Turenhout in Heemstede en bekijk ons aanbod occasions.

 

Kom voor betrouwbare occasion in de buurt van Hoofddorp naar Garage Turenhout

Voor het kopen van een occasion gaat u naar de occasiondealer in de omgeving Hoofddorp, Garage Turenhout. Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem contact met de occasiondealer van de regio Hoofddorp via het volgende nummer 
023 – 5291125
 of stuur ons een e-mail. U vindt de occasiondealer van de regio Hoofddorp aan het Raadhuisplein 7 te Heemstede en zijn wij geopend van ma t/m vr 08.00-17.30 en za van 09.30-16.00. Kom eens een kijkje nemen naar het meest uitgebreide aanbod occasions in de regio Hoofddorp!

×

Neem contact met ons op!

× Hoe kan ik u helpen?