Over ons

Raadhuisplein 7, 2101 HA Heemstede

0402-Goulmy-Autobedrijf Turenhout-Heemstede
Voor elk merk en type auto

Onderhoud van hybride en elektrische auto’s

Professionele werkplaats

Bovag garantie op alle werkzaamheden

Gemiddeld 20% voordeliger dan de merkdealer

Gratis haal & breng service in de regio

Gratis vervangend vervoer bij onderhoud

Autobedrijf Turenhout

Uw auto in vertrouwde handen

Autobedrijf Turenhout in Heemstede is een familiebedrijf en staat in de wijde omtrek bekend als een zeer betrouwbaar autobedrijf. Natuurlijk willen wij deze reputatie graag hoog houden en daarom bieden wij u graag net dat beetje extra service!

De persoonlijke benadering en informele sfeer zorgen ervoor dat klanten zich snel thuis voelen, net als vroeger. U kunt gewoon de werkplaats binnenlopen en wordt bij naam herkend, u bent bij ons dus zeker geen nummer. De grote aandacht voor kwaliteit en service maken een belangrijk verschil in vergelijk met andere autobedrijven. De moderne auto vereist goed opgeleide monteurs, die doelgericht te werk gaan.

Autobedrijf Turenhout heeft met zijn 40 jaar ervaring in de autobranche een schat aan kennis vergaard. Daarbij volgen wij nog maandelijks cursussen om de tijd en ontwikkelingen voor te blijven. Ook zijn wij in het bezit van de modernste uitlees apparatuur zodat geen enkele computerstoring voor ons een obstakel vormt. Airco, apk, onderhoud, elektrische storingen, brandende lampjes of lampjes die juist niet branden, voor ons is het allemaal geen probleem!

Tegelijkertijd is Autobedrijf Turenhout aangesloten bij BOVAG. BOVAG staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Dan weet u dat het met de garanties ook goed zit. Uniek? Welnee, wij vinden het de normaalste zaak!

×

Neem contact met ons op!

× Hoe kan ik u helpen?