Werkplaats

Raadhuisplein 7, 2101 HA Heemstede

Diagnose

Storingsdiagnose

Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Kom in dat geval eens langs bij ons. Wij beschikken over de meest nauwkeurige en actuele informatie over uw auto. Hierdoor kunnen wij snel en nauwkeurig uw auto uitlezen en een eventuele storing verhelpen.

Reparaties

Reparaties

Naast onderhoud en APK kunnen we ook alle soorten reparaties uitvoeren. Of het nu gaat om een kapotte uitlaat, repareren van de remmen, het vervangen van een distributie of het stellen van het diagnose. Wij regelen het snel een betaalbaar.

 

Onderhoud

Onderhoud

Voor jonge auto’s adviseren wij onderhoud volgens fabrieksvoorschriften met behoud van fabrieksgarantie. Is uw auto al wat ouder? Dan stemmen we het onderhoud af op het gebruik van de auto. Zodat er alleen gedaan wordt wat nodig is. Daardoor bent u per saldo een stuk voordeliger uit.

Distributieriem

Distributieriem

Een moderne distributieriem gaat weliswaar lang mee, maar moet toch op tijd vervangen worden. De distributieriem slijt op den duur, wordt dunner en minder sterk. Zelfs wanneer u weinig kilometers rijdt, slijt de distributieriem. Tijdige vervanging van de distributieriem voorkomt problemen.

Bandenwissel

Bandenwissel

In de winter zijn de weersomstandigheden vaak heftiger dan in de zomer. Pas uw banden hier op aan. Het speciale profiel van de winterbanden zorgt voor een snellere afvoer van water of sneeuw. Zo heeft u meer grip en stabiliteit op de weg.

 

APK

APK

In onze garage kunt u de APK Keuring voor uw auto laten verzorgen. U komt bij ons tijdens de APK keuring niet voor vervelende verassingen te staan. Zo bellen wij u altijd eerst bij dure reparaties en kunt u deze zelf inplannen.

 

Airco

Aircoservice

Airco problemen doen zich vaak voor op het meest ongelegen moment. Niet zo vreemd, want bij een niet optimaal werkend airco systeem komen de problemen pas aan het licht in extreme omstandigheden. Tijdig airco-onderhoud voorkomt problemen met de airco bij dit soort omstandigheden.

×

Neem contact met ons op!

× Hoe kan ik u helpen?