Occasion Heemstede

Raadhuisplein 7, 2101 HA Heemstede

Garage Turenhout is de occasiondealer in Heemstede en omgeving. Neem meteen een kijkje in ons aantrekkelijk geprijsde aanbod occasions.

 

Betrouwbare gebruikte auto’s
Als u een gebruikte auto wilt kopen, moet de occasion natuurlijk wel betrouwbaar zijn. Daarom komt u naar een betrouwbare occasion dealer. Garage Turenhout in Heemstede biedt u betrouwbare occasions tegen scherpe prijzen. Een occasion van garage Turenhout wordt geleverd met nieuwe APK en natuurlijk met 6 maanden BOVAG-garantie. Bovendien bent u er bij Turenhout in Heemstede van verzekerd dat de kilometerstand van alle occasions ook echt klopt! De kilometerstand van de occasion van uw keuze is namelijk geregistreerd bij Nationale Auto Pas.

 

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u uw auto wilt verkopen. Ook dat kan! Garage Turenhout staat niet voor niets bekend als de beste occasiondealer van Heemstede en omgeving.

 

Contact
Hebt u interesse in een occasion? Kom gerust eens een kijkje nemen bij garage Turenhout in Heemstede. Ons adres:

 

Raadhuisplein 7 in Heemstede.

 

Wij zijn geopend van ma t/m vr 08.00-17.30 en za van 09.30-16.00.

 

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over een bepaalde auto? Neem dan contact met ons op via het volgende nummer 023 – 5291125 of stuur ons een e-mail.

×

Neem contact met ons op!

× Hoe kan ik u helpen?