Motormanagement resetten

Raadhuisplein 7, 2101 HA Heemstede

Eenvoudig uw motormanagement van uw auto resetten kan bij Garage Turenhout in Heemstede, wij zijn de elektronicaspecialist in de regio Haarlem. Kom vandaag nog langs en u kunt zo weer veilig de weg op.

 

Auto-elektronica
Elektronica heeft het autorijden vele malen aangenamer gemaakt. Maar wat als het motormanagement van uw auto niet helemaal in orde is en u niet meer veilig de weg op durft? Zo blijft het lampje branden, maar de auto lijkt op het eerste gezicht niets te mankeren. Kom dan naar Garage Turenhout in Heemstede (omgeving Haarlem) en laat het motormanagement van uw auto resetten. Wij lezen het systeem uit en kijken waar het defect is. Mocht er toch een mankement zijn dan kunnen wij dat uiteraard ook voor u repareren. Bovendien resetten wij het systeem zodat u met een gerust hart de weg op kunt. Neem vandaag nog contact met ons op. U vindt garage Turenhout in Heemstede (in de buurt van Haarlem).

 

Contact
Laat het motormanagement van uw auto resetten bij de specialisten van Garage Turenhout. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie. Neem dan contact met ons op per e-mail of bel ons op het nummer 023 – 5291125. Verder kunt u ons vinden aan Raadhuisplein 7 te Heemstede (regio Haarlem), onze garage is geopend van ma t/m vr 08.00-17.30 en za van 09.30-16.00. Wij helpen u graag verder!

×

Neem contact met ons op!

× Hoe kan ik u helpen?