Autoservice Haarlem

Raadhuisplein 7, 2101 HA Heemstede

Garage Turenhout is de autoservice in de buurt van Haarlem, van schadereparaties tot occasions wij zijn al meer dan 30 jaar de specialist.

Dé autodealer bij u in de buurt
Heeft u schade gereden of is er een mankement aan uw auto? Kom naar de specialisten van Garage Turenhout. Wij zijn dé autoservice in Haarlem en omstreken. Het repareren van uw auto is voor ons geen enkel probleem. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al uw keuringen en het herstellen van automankementen of het uitlezen van het autosysteem. Ten slotte beschikt Garage Turenhout over een uitgebreid assortiment aan occasions in perfecte staat. Neem vandaag nog een kijkje in onze garage!

Contact
Garage Turenhout is de autoservice in de buurt van Haarlem. Voor meer informatie over onze diensten of als u een afspraak wilt maken, neem dan contact met ons op via de e-mail of bel ons op het nummer 023 – 5291125. Verder kunt u onze garage vinden aan Raadhuisplein 7 te Heemstede en zijn wij geopend van ma t/m vr 08.00-17.30 en za van 09.30-16.00. Wij staan voor u klaar!

×

Neem contact met ons op!

× Hoe kan ik u helpen?