Storing motormanagement

Raadhuisplein 7, 2101 HA Heemstede

Hebt u last van een storing in het motormanagement systeem van uw auto? Garage Turenhout is de specialist op het gebied van auto-elektronica. Kom vandaag nog langs en laat de storing in het motormanagement verhelpen.

 

Een storing in het motormanagement? Kom naar Garage Turenhout

Vanwege de elektronica in uw auto is het rijden een stuk comfortabeler geworden, alles gaat tegenwoordig automatisch, van elektrische ramen tot inparkeren, uw auto regelt alles zelf! Maar wat als er een storing in het motormanagement van uw auto optreedt? U kunt niet meer veilig de weg op. Daarom verhelpen wij van Garage Turenhout de storing in het motormanagement zo snel mogelijk. Met onze uitstekende uitleesapparatuur weten wij snel wat er aan de hand is. Naast het uitlezen van het systeem van de auto, kunnen wij bovendien elke elektronische en non-elektronische reparatie aan en zo de storing aan het motormanagement oplossen. Neem meteen contact op met Garage Turenhout en vermeld dan meteen dat het een storing in het motormanagement betreft.

 

Laat een storing in het motormanagement meteen herstellen en kom naar Garage Turenhout

Een storing in uw motormanagement wordt eenvoudig verholpen bij Garage Turenhout. U kunt voor meer informatie of het maken van een afspraak ons bereiken per e-mail of bel ons op het nummer 023 – 5291125. U kunt ons vinden aan Raadhuisplein 7 te Heemstede en onze garage is geopend van ma t/m vr 08.00-17.30 en za van 09.30-16.00. Wij helpen u graag verder bij het oplossen van een storing in het motormanagement.

×

Neem contact met ons op!

× Hoe kan ik u helpen?