Motormanagement lampje

Raadhuisplein 7, 2101 HA Heemstede

Blijft het motormanagement lampje van uw auto branden? Kom naar Garage Turenhout in Heemstede (regio Hoofddorp en Haarlem) en wij zorgen er zo snel mogelijk voor dat het motormanagement lampje weer correct functioneert! Neem meteen contact op met Garage Turenhout en vermeld dat het motormanagement lampje van uw auto blijft branden.

 

Blijft het motormanagement lampje branden?

Blijft het motormanagement lampje branden en weet u niet wat er met uw auto aan de hand is? Kom dan naar Garage Turenhout in Heemstede (regio Hoofddorp, Haarlem) en wij lezen het elektronicasysteem vakkundig uit. Met onze hoogwaardige apparatuur weten wij binnen enkele minuten wat er mis is met uw auto en waarom het motormanagement lampje blijft branden. Daarnaast kunt u bij ons meteen terecht voor een eventuele reparatie, met onze universele producten tegen de scherpste prijzen helpen wij u zo weer op weg. Bovendien resetten wij het motormanagement systeem zodat het lampje uit gaat en de motor weer perfect functioneert. Bekijk vandaag nog wat wij voor uw auto kunnen betekenen.

 

Laat het motormanagement lampje resetten door Garage Turenhout in Heemstede

Het motormanagement lampje blijft branden? Laat het controleren bij de experts van Garage Turenhout. Voor het maken van een afspraak neemt u contact met ons op per e-mail of bel ons op het nummer 023 – 5291125 en vermeld dan meteen dat het motormanagement lampje van uw auto blijft branden. U vindt Garage Turenhout aan Raadhuisplein 7 te Heemstede, onze garage is geopend van ma t/m vr 08.00-17.30 en za van 09.30-16.00. Wij zijn u graag van dienst met het resetten van het motormanagement lampje.

×

Neem contact met ons op!

× Hoe kan ik u helpen?