Autohandelaar Haarlem

Raadhuisplein 7, 2101 HA Heemstede

Garage Turenhout is de occasion autohandelaar in de buurt van Haarlem, bekijk vandaag nog onze uitgebreide showroom en kom een kijkje nemen bij de betrouwbare autohandelaar in de regio Haarlem.

 

Dé autohandelaar in de regio Haarlem

Wilt u een tweedehands auto in zeer goede staat maar wenst u er niet teveel aan kwijt te zijn? Kom dan kijken bij de beste autohandelaar in de regio Haarlem, Garage Turenhout. Van vrijwel nieuwe modellen tot iets ouders, elke auto heeft 6 maanden BOVAG garantie, een beurt, APK Keuring en een betrouwbare kilometerstand. Als autohandelaar in de regio Haarlem houden wij ons bezig met het verkopen van occasions, maar wij beschikken ook over een uitstekende garage met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van keuringen, repareren van schade en het herstellen van automankementen. Bekijk vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen en kom naar de betrouwbare garage en autohandelaar in de regio Haarlem!

 

Kom naar Garage Turenhout: de betrouwbare autohandelaar in de regio Haarlem

Voor het kopen van een occasion gaat u Garage Turenhout de autohandelaar nabij Haarlem. Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op via het volgende nummer 023 – 5291125 of stuur ons een e-mail. U vindt autohandelaar Turenhout aan het Raadhuisplein 7 te Heemstede (regio Haarlem) en zijn wij geopend van ma t/m vr 08.00-17.30 en za van 09.30-16.00. Wij staan voor u klaar als de betrouwbare autohandelaar van de regio Haarlem.

×

Neem contact met ons op!

× Hoe kan ik u helpen?