Autobedrijf Heemstede

Raadhuisplein 7, 2101 HA Heemstede

Garage Turenhout is hét autobedrijf in Heemstede en omstreken. Voor elke autostoring zijn wij al 30 jaar uw betrouwbare partner.

 

Garage Turenhout is het betrouwbare autobedrijf van Heemstede

Garage Turenhout is al 30 jaar het familiebedrijf met de reputatie een zeer betrouwbaar autobedrijf te zijn en daarom bieden wij u altijd alle extra service die wij kunnen bieden. Bovendien komt u bij ons autobedrijf in Heemstede nooit voor vervelende verassingen te staan. Hebt u autoschade, een reparatie of een keuring nodig? Wij zoeken altijd naar de scherpste prijs. En hebt u even niet de financiën en kan de reparatie uitgesteld worden? Dan komt u toch later terug. Daarom is Garage Turenhout het autobedrijf in Heemstede!

Naast onze keuringen en reparaties met universele onderdelen hebben wij ook een showroom met uitstekende occasions. Neem vandaag nog een kijkje en kom naar autobedrijf Turenhout in Heemstede.

 

Kom naar autobedrijf Turenhout in Heemstede voor alles op het gebied van auto’s

Garage Turenhout is het autobedrijf in Heemstede en omstreken. Voor meer informatie of het maken van een afspraak bij ons autobedrijf in Heemstede kunt u ons bereiken per e-mail of bel ons op het nummer 023 – 5291125. Ons autobedrijf is te vinden aan Raadhuisplein 7 te Heemstede en zijn geopend van ma t/m vr 08.00-17.30 en za van 09.30-16.00. Wij helpen u graag verder.

×

Neem contact met ons op!

× Hoe kan ik u helpen?