APK Keuring Haarlem

Raadhuisplein 7, 2101 HA Heemstede

Breng uw auto naar Garage Turenhout in de regio Haarlem voor de jaarlijkse APK keuring. Garage Turenhout in Heemstede is al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor alles op het gebied van auto’s. Voor een betrouwbare APK keuring in de regio Haarlem komt u daarom naar Garage Turenhout!

 

Garage Turenhout: voor een betrouwbare APK keuring in de regio Haarlem

Garage Turenhout heeft al 30 jaar de reputatie een zeer betrouwbaar autobedrijf te zijn. Garage Turenhout is als familiebedrijf zeer trots op deze titel en biedt u altijd alle extra mogelijke service. Zoek dus niet verder naar een station voor een APK Keuring in de buurt van Haarlem. De APK keuring van Garage Turenhout in de regio Haarlem voldoet aan alle wettelijke eisen. Als er reparaties nodig zijn, gebruiken wij universele onderdelen welke niet onderdoen voor merkonderdelen. Zo denken wij ook nog eens aan uw portemonnee. Mede daarom zijn wij zijn het adres voor een professionele APK Keuring in de regio Haarlem. Bovendien beschikt onze garage in de regio Haarlem over een showroom voor occasions. Elke auto die wij aanbieden is volledig nagekeken en wordt verkocht met 6 maanden BOVAG garantie. Maak vandaag nog een afspraak voor een APK keuring bij Garage Turenhout in Heemstede (regio Haarlem).

 

Een erkend APK keuringsstation in de regio Haarlem? Kom naar Garage Turenhout in Heemstede

Voor een APK Keuring in de buurt van Haarlem gaat u naar Garage Turenhout aan Raadhuisplein 7 te Heemstede, onze APK keuringen worden verricht volgens alle wettelijke eisen van de RDW. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een APK keuring bij Garage Turenhout in de buurt van Haarlem. U kunt een e-mail sturen of bel voor een APK Keuring naar 023 – 5291125. Garage Turenhout (regio Haarlem) is geopend van ma t/m vr 08.00-17.30 en za van 09.30-16.00. Garage Turenhout is het

×

Neem contact met ons op!

× Hoe kan ik u helpen?