APK Hoofddorp

Raadhuisplein 7, 2101 HA Heemstede

Breng uw auto naar Garage Turenhout voor de jaarlijkse APK keuring nabij Hoofddorp. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres.

 

Professionele keuring
Garage Turenhout heeft al meer dan 30 jaar de reputatie een zeer betrouwbaar autobedrijf te zijn. Als familiebedrijf zijn wij zeer gesteld op deze reputatie en bieden wij u altijd alle extra service die wij kunnen bieden. U komt bij ons tijdens de APK Keuring nabij Hoofddorp niet voor vervelende verassingen te staan. Zo bellen wij u altijd eerst bij dure reparaties en kunt u deze zelf inplannen. Bovendien wordt er tijdens reparaties zoveel mogelijk gebruik gemaakt van universele onderdelen die vaak een stuk goedkoper zijn. Bovendien wordt de keuring verricht volgens alle wettelijke eisen die de RDW stelt.

 

In onze garage kunt u de APK Keuring voor uw auto laten verzorgen. Bij onze garage vindt u ook een showroom voor occasions. Elke auto die u hier vindt, is volledig nagekeken en wordt verkocht met een nieuwe APK Keuring. Kom vandaag nog langs om een kijkje te nemen.

 

Contact
Garage Turenhout streeft naar de juiste mix tussen kwaliteit, service en een betaalbare prijs. Kom vandaag nog langs voor een APK Keuring nabij Hoofddorp op Raadhuisplein 7 te Heemstede. Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak via het telefoonnummer 023 – 5291125 of stuur een e-mail. Wij zijn geopend van ma t/m vr 08.00-17.30 en za van 09.30-16.00. Wij helpen u graag.

×

Neem contact met ons op!

× Hoe kan ik u helpen?